לפת צ'יפס דיסקו
המתכון לפת צ'יפס דיסקו יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך עירית, לפת, כמעט רוטב עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו לפת פלפל"צ'יפס", צ'יפס לפת עם קטשופ רימון, ו תבשיל טלה תאנה ושקד עם צ'יפס לפת בתנור אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick ולהניח בצד.
בזהירות לחתוך לפת ותפוח אדמה לתוך חניתות בצורת צ ' יפס באמצעות חותך להתקמט אם יש לך אחד.
מניחים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה ומפזרים באופן שווה מלח ופלפל. במידת הצורך, השתמש בתבנית אפייה אחרת מרוססת בתרסיס nonstick.
אופים בתנור עד במכרז על החלק הפנימי ופריך מבחוץ, על 30 דקות, בזהירות מרפרף חניתות על באמצע. (עבה החניתות, זמן המאפה ארוך יותר.)
בסיר nonstick קטן על הכיריים, לחמם רוטב על טמפרטורה נמוכה עד חם, 1 עד 2 דקות.
לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להעביר צ ' יפס צלחת מיקרוגל בטוח. עליון באופן שווה עם רצועות גבינה. מיקרוגל רק עד גבינה נמסה, כ -30 שניות.
מקשטים עם עירית, אם תרצו, ומניחים בצד.
תן רוטב מערבבים ומגישים לצד צ ' יפס גבינה. תהנו!