לפת צהובה מטוגנת
מטוגן רוטבגן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לך קמח, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת לפת, עוגת לפת, ו רוטבגה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
משרים רוטבגה במים מלוחים כדי לכסות 2 שעות.
להקציף יחד ביצה, חלב, וחומץ עד מעורבב. מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים. לטבול פרוסות רוטבגה בתערובת ביצים; לדלות בתערובת קמח.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 37
מטגנים רוטבגה, בקבוצות, בשמן חם עד להשחמה.