לפתן תפוז ואשכוליות דם
תפוז דם ולחם אשכוליות יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית וניל, אשכולית אודם, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, קומפוט כתום דם עם כוכב אניס, ו תפוז דם וסלט אשכוליות עם קינמון.
הוראות
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים סוכר, גרנדין, ג ' ינג ' ר, תרמילי הל, שעועית וניל, ו 3/4 כוס מים עד הסוכר הוא מומס. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך ולזרוק מסתיים מתפוזים ואשכוליות. בזהירות לחתוך את הקליפה ואת הקרום החיצוני, בעקבות עקומת הפרי. עם האצבעות או הסכין, בעדינות לחטט חלקים של פירות ממברנות פנימיות ומניחים בקערה רדודה; להשליך ממברנות.
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה עם קטעי הדר; להשליך תבלינים. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד 1 יום. כפית פירות וסירופ למשקפי קומפוט.