לשון כבושה
לשון כבושה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. אם יש לכם גבעול סלרי, נורה שום, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשון קשורה, לשון שור מבושלת פעמיים, ו טאקו לשון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל המרכיב מן המלח לתוך סיר גדול ומערבבים היטב על חום נמוך עד הסוכר והמלח התמוססו. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהשאיר להתקרר.
מניחים את הלשון במיכל פלסטיק ושופכים את המלח על הלשון, תוך שימוש במשהו כבד כמו קערה קרמית כדי לשקול את הלשון בנוזל. מקררים למשך 4 עד 5 ימים. ביום החמישי, להסיר את הלשון מן המלח לטבול במים מתוקים לילה במקרר.
מניחים את הלשון המלוחה בסיר יחד עם החומרים רותחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3.5 עד 5 שעות, בהתאם לסוג הלשון והגודל. הלשון מוכנה כשהיא רכה מאוד. לקלף את רירית הגומי.
מגישים את הלשון, חם וקר, עם חזרת וחרדל. לשון פרוסה דק עשוי לשמש כריך על שיפון עם שפע של חרדל חזרת.