קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לשון כבושה

לשון כבושה
לשון כבושה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. אם יש לכם גבעול סלרי, נורה שום, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשון קשורה, לשון שור מבושלת פעמיים, ו טאקו לשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את כל המרכיב מן המלח לתוך סיר גדול ומערבבים היטב על חום נמוך עד הסוכר והמלח התמוססו. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את הלשון במיכל פלסטיק ושופכים את המלח על הלשון, תוך שימוש במשהו כבד כמו קערה קרמית כדי לשקול את הלשון בנוזל. מקררים למשך 4 עד 5 ימים. ביום החמישי, להסיר את הלשון מן המלח לטבול במים מתוקים לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את הלשון המלוחה בסיר יחד עם החומרים רותחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3.5 עד 5 שעות, בהתאם לסוג הלשון והגודל. הלשון מוכנה כשהיא רכה מאוד. לקלף את רירית הגומי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מגישים את הלשון, חם וקר, עם חזרת וחרדל. לשון פרוסה דק עשוי לשמש כריך על שיפון עם שפע של חרדל חזרת.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שיפוןשיפון