לשפשף חריף עם ירקות ופירות
לשפשף חריף עם ירקות ופירות דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרינדה זה 175 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא מנגו, אדאמה, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, Rojak פירות-סלט פירות חריף, ו ירקות צלויים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור edamame: להביא סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה. בזהירות לזרוק את edamame, לכסות, ומרתיחים עד edamame מבושלים דרך, על 5 דקות.
לנקז ולשים אותם לתוך קערת הגשה.
מפזרים קצת מלח ים ואבקת צ ' ילי; מגישים מיד.
עבור jicama: לקלף לחתוך את jicama לחתיכות בגודל צ ' יפס.
שים אותם בקערה ומפזרים קצת אבקת צ ' ילי. לסחוט קצת מיץ ליים ומערבבים היטב; לשרת מיד.
עבור מנגו: לקלף לחתוך את המנגו לחתיכות.
שים אותם בקערה ומפזרים קצת אבקת צ ' ילי. לסחוט קצת מיץ ליים ומערבבים היטב; לשרת מיד.