מאכלי ים אפויים מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מאכלי ים אפויים מוקרמים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 551 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 45 אוהדים. אם יש לכם מים, בשר סרטנים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירות ים מוקרמים, גבינה פירות ים מוקרמים, ו מאכלי ים אפויים אימפריאל.
הוראות
במחבת כבדה, מטגנים את הבצל והפלפל ב 1/2 כוס חמאה. מבשלים עד מכרז.
מערבבים ב 1/2 כוס הקמח, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשר סרטנים, מסירים מהחום ומניחים בצד.
בתנור הולנדי גדול, להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, הצדפות, והפלונדר, ומבשלים במשך 3 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס של נוזל הבישול, ומניחים את מאכלי הים בצד.
בסיר כבד, להמיס את חמאת 1/2 כוס הנותרים על אש נמוכה. מערבבים הנותרים 1/2 כוס קמח. מבשלים ומערבבים כל הזמן במשך 1 דקה. בהדרגה להוסיף את החלב בתוספת 1 כוס שמור בישול נוזלי. להעלות את החום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה מבעבע.
מערבבים בגבינת צ ' דר גרוסה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, ורוטב חם. מערבבים במאכלי ים מבושלים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ ' אחד. לחץ תערובת crabmeat לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. כפית את תערובת פירות הים על קרום crabmeat, ומפזרים עם גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד השחמה קלה.