קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

מאלט-בירה-ברן הודו עם זיגוג מאלט

מאלט-בירה-ברן הודו עם זיגוג מאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאלט-בירה בריין טורקיה עם זיגוג מאלט. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 888 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, בירה סטאוט, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכונים דומים: שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד.

הוראות

1
להביא סירופ מאלט, חומץ, עשבי תיבול, וpepper להרתיח בסיר קטן, stirringoccasionally. להפחית את החום נמוך ומבשלים זיגוג מעילי כף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חומץחומץ
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חמאת מיקסין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
1
Pour4 ליטרים מים לתוך 16 ליטר nonreactivebowl או סיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים מלח, מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מיסין בירה וסירופ מאלט. הכנס 1 שקית תנור לשקית שנייה; מניחים בקערה גדולה. Rinseturkey מבפנים ומבחוץ. תחליקי תרנגול הודו, חזה למטה, לשקית כפולה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מאלטסירופ מאלט
טורקיה כולהטורקיה כולה
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
יוצקים brineinto שקית. לחץ על כל אוויר; שקיות חותם. Chillturkey במי מלח (עדיין בקערה) 16 עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר טורקיה ממי מלח. טפיחה יבשה מאוד, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
Sprinclemain חלל עם 2 כפיות פלפל; מילוי עם בצל, סלרי, מרווה, טימין, ושום.סגור חלל עם סיכות שרוכים טורקיה. Tuckwing טיפים תחת; מברשת בכל רחבי עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
טימיןטימין
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
1
הגדר מדף תנור atlowest מיקום; מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקום מתלה turkeyon במחבת צלייה; להוסיף 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
הודו צלוי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
מברשת עם זיגוג; להוסיף מים אם פאן יבש. צלוי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מברשת עם זיגוג. אוהל עם נייר כסף אם חום מדי מהר. צלוי עד thermometerinserted לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם165°F, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מברשת עם מורגלייז.
7
העברה לצלחת; תן לנוח 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות).
1
הכן ברביקיו (חום בינוני).
2
הסר מתלה הגריל העליון. אם אתה רוצה פחם, לבנות קטנות בארובה. כאשר briquettes מכוסים אפר לבן, לדחוף לצדדים מנוגדים של מתלה הגריל התחתון, leavingcenter ריק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מקום חד פעמי aluminumpan במרכז המדף (תצטרך lightadditional briquettes, בדיקת כל 30minutes במהלך צלייה זמן). החלף את הסורג העליון. אם באמצעות גריל גז 3 מבער, אור bernerson בצד שמאל וימין, עוזב מרכז berneroff. אם באמצעות 2 צורב גז גריל, אור צורב on1 צד; מקום מחבת חד פעמית על צד unlit.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
מניחים הודו, חזה למעלה, על מחבת rackover גריל חד פעמי. כיסוי ברביקיו. אינרטינסטנט-לקרוא מדחום לתוך חור במכסה המנוע.שמור על טמפרטורה קרובה ככל האפשר 350°f על גריל פחם על ידי פתיחת ventsto להגדיל את הטמפרטורה ואת פתחי הסגירה toreduce טמפרטורה או התאמת temperatureon גז גריל עם פקדים. לבשל 2hours טורקיה,tenting רופף עם נייר אם חום מדי מהר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
מברשת טורקיה עם זיגוג. Covergrill; לבשל 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
6
צחצח שוב עם זיגוג. מבשלים עד מדחום אינרטידחלקים העבים ביותר של הירך רושמים 74°, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
7
העבר toplatter טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
8
מברשת עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
9
תן מנוחה 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות).