מאלט-בירה-ברן הודו עם זיגוג מאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאלט-בירה בריין טורקיה עם זיגוג מאלט. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 888 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, בירה סטאוט, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכונים דומים: שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד.
הוראות
להביא סירופ מאלט, חומץ, עשבי תיבול, וpepper להרתיח בסיר קטן, stirringoccasionally. להפחית את החום נמוך ומבשלים זיגוג מעילי כף, 4 עד 5 דקות.
חמאת מיקסין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
Pour4 ליטרים מים לתוך 16 ליטר nonreactivebowl או סיר.
מוסיפים מלח, מערבבים להתמוסס.
מיסין בירה וסירופ מאלט. הכנס 1 שקית תנור לשקית שנייה; מניחים בקערה גדולה. Rinseturkey מבפנים ומבחוץ. תחליקי תרנגול הודו, חזה למטה, לשקית כפולה.
יוצקים brineinto שקית. לחץ על כל אוויר; שקיות חותם. Chillturkey במי מלח (עדיין בקערה) 16 עד 18 שעות.
הסר טורקיה ממי מלח. טפיחה יבשה מאוד, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
Sprinclemain חלל עם 2 כפיות פלפל; מילוי עם בצל, סלרי, מרווה, טימין, ושום.סגור חלל עם סיכות שרוכים טורקיה. Tuckwing טיפים תחת; מברשת בכל רחבי עם שמן.
הגדר מדף תנור atlowest מיקום; מחממים ל 177°.
מקום מתלה turkeyon במחבת צלייה; להוסיף 2 כוסות מים.
מברשת עם זיגוג; להוסיף מים אם פאן יבש. צלוי 30 דקות.
מברשת עם זיגוג. אוהל עם נייר כסף אם חום מדי מהר. צלוי עד thermometerinserted לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם165°F, 30 עד 45 דקות.
העברה לצלחת; תן לנוח 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות).
הכן ברביקיו (חום בינוני).
הסר מתלה הגריל העליון. אם אתה רוצה פחם, לבנות קטנות בארובה. כאשר briquettes מכוסים אפר לבן, לדחוף לצדדים מנוגדים של מתלה הגריל התחתון, leavingcenter ריק.
מקום חד פעמי aluminumpan במרכז המדף (תצטרך lightadditional briquettes, בדיקת כל 30minutes במהלך צלייה זמן). החלף את הסורג העליון. אם באמצעות גריל גז 3 מבער, אור bernerson בצד שמאל וימין, עוזב מרכז berneroff. אם באמצעות 2 צורב גז גריל, אור צורב on1 צד; מקום מחבת חד פעמית על צד unlit.
מניחים הודו, חזה למעלה, על מחבת rackover גריל חד פעמי. כיסוי ברביקיו. אינרטינסטנט-לקרוא מדחום לתוך חור במכסה המנוע.שמור על טמפרטורה קרובה ככל האפשר 350°f על גריל פחם על ידי פתיחת ventsto להגדיל את הטמפרטורה ואת פתחי הסגירה toreduce טמפרטורה או התאמת temperatureon גז גריל עם פקדים. לבשל 2hours טורקיה,tenting רופף עם נייר אם חום מדי מהר.
מברשת טורקיה עם זיגוג. Covergrill; לבשל 30 דקות יותר.
צחצח שוב עם זיגוג. מבשלים עד מדחום אינרטידחלקים העבים ביותר של הירך רושמים 74°, כ -30 דקות יותר.
תן מנוחה 30 דקות (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות).