מאפה אפרסקים
סנדלר אפרסקים הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, מים, מי קרחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף הראשון 3 מרכיבים, דופק 2 או 3 פעמים.
הוסף חתיכות מרגרינה, דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם ריצת מעבד, לאט להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
בעדינות הקש תערובת קמח לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק כבד חובה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 15 - x 13 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. הפוך את הבצק והתאים לתבנית אפייה בת 2 ליטר המצופה בריסוס בישול, המאפשרת לבצק להאריך את הקצוות של המנה; להסיר את הסדין העליון של ניילון נצמד.
שלב אפרסקים, 1/2 כוס סוכר חום, 2 1/2 כפות קמח, וניל, וקינמון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות. תערובת אפרסק כפית לתוך צלחת מוכנה; לקפל את הקצוות של הבצק על תערובת אפרסק (זה יהיה רק חלקית לכסות אפרסקים).
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום על תערובת אפרסק; מפזרים שקדים.
מערבבים ביצה 1 כפית מים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מברשת תערובת ביצה על הבצק, ומפזרים 1 כף סוכר.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה קלות.
תן לסנדלר לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.