מאפה דניname
מאפה דני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית לימון, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-8 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו מאפה דנית עם גבינה כתומה, מאפה דני לחמניות קינמון, ו Blackberry ג'ינג'ר מאפה דני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה ו 2/3 כוס קמח. מחלקים ל 2 חלקים שווים, לגלגל כל מחצית בין 2 חתיכות של נייר שעווה לתוך גיליון 6 x12 אינץ'. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמרים היבשים ו -3 כוסות של הקמח הנותר. בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את החלב, סוכר ומלח.
חום עד 115 מעלות F (43 מעלות C), או רק חם, אבל לא חם למגע.
מערבבים את תערובת החלב החמה לתוך הקמח והשמרים יחד עם הביצים, ותמציות לימון ושקדים. מערבבים במשך 3 דקות. ללוש את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם עד הבצק הוא מוצק וגמיש. להפריש לנוח עד כפול בגודל.
חותכים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חצי החוצה לריבוע 14 אינץ'.
מניחים גיליון אחד של החמאה הקרה על כל פיסת בצק, ומקפלים את הבצק מעליו כמו כריכת ספר. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עם אצבעות.
מגלגלים כל חתיכה החוצה למלבן 20x 12 אינץ', ולאחר מכן לקפל לשלישים על ידי קיפול הצדדים הארוכים מעל המרכז. חזור על גלגול לתוך מלבן גדול, וקיפול לתוך שלישים. לעטוף בניילון להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
הסר מהמקרר אחד בכל פעם, לגלגל ולקפל כל חתיכה עוד פעמיים. חזור למקרר כדי להירגע שוב לפני העיצוב. אם החמאה מתחממת מדי, הבצק יהיה קשה לניהול.
כדי להפוך עוגות, לגלגל את הבצק עד עובי 1/4 אינץ'. את הבצק ניתן לחתוך לריבועים, עם מילוי ממוקם במרכז. מקפלים 2 של הפינות מעל המרכז כדי ליצור צורה יהלום מלא. לחלופין, לקפל את היצירה לשניים, לחתוך לרצועות 1 אינץ', למתוח, לסובב להתגלגל לתוך ספירלה.
מניחים מנה של שימורים או מילוי אחר במרכז.
מניחים עוגות על תבנית אפייה ungreased, ולתת לעלות עד הוכפל. מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). עוגות יכול להיות מוברש עם ביצה לבן עבור גימור מבריק.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד התחתית הם חום זהוב.