מאפה האפרסקים והבלאקברי של אמא דייזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל אפרסק של אמא דייזי סנדלר אוכמניות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 733 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. גשו לסופר וקנו אפרסקים, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: מאפה האפרסקים והבלאקברי של אמא דייזי, קובלר אפרסק בלאקברי, ו קובלר אוכמניות אפרסק.
הוראות
כדי להפוך את ציפוי ביסקוויט, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
חותכים את החמאה וקיצור עד התערובת דומה פירורים גסים. באמצעות מזלג, מערבבים בחלב וביצה רק כדי לשלב (לא לערבב מעל). הניחו בצד בעת הכנת המילוי.
כדי להפוך את מילוי אפרסק,מחממים את התנור ל 177°. בנדיבות חמאה 7 × 11 אינץ ' אפייה.
מחממים את האפרסקים, סוכר חום, מיץ לימון, קורנפלור, קינמון, וקורט מלח בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה. מביאים את האפרסקים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה והאפרסקים התרככו, כ 5 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים את הוניל והאוכמניות.
להעביר את המילוי לתבנית אפייה מוכנה.
השתמש בכפית כדי לגרוף כ 2 כפות של הבלילה ולהשתמש בכף אחרת כדי למקם את הבלילה על גבי תערובת הפרי. המשך עם הבלילה הנותרת, מכסה את הפרי באופן שווה.
מפזרים את צמרות הביסקוויטים עם הנותרים 2 כפות סוכר מגורען, ואופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד הביסקוויטים הם זהובים חום ואת המילוי הוא מבעבע ועבה סביב הקצוות.
מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת חם עם גלידה.
אם אתה משתמש אוכמניות קפואות, לא להפשיר אותם, ולזרוק אותם עם 2 כפות קמח לפני שילוב אותם עם האפרסקים.
פטריק וג 'ינה נילי הם הבעלים של בר-B-Que של נילי בממפיס ומארחים של מספר תוכניות רשת מזון, כולל הסדרה "Down Home with The Neelys", אחת התוכניות המדורגות ביותר להופעת בכורה ברשת המזון הפופולרית. נאהבים מהתיכון שהתפייסו במפגש של עשר שנים, הם נשואים מאז 199
הם חיים בממפיס עם שתי בנותיהם.פאולה דיסבורו שיתפה פעולה עם סוזן ספייסר בבישול בעיר קרסנט והיא המחברת של Cowgirl Cuisine.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.