מאפה פטריות, גבינה, חמור ים
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? פטריות, גבינה, ואופה האדוק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפלים צ'ילה, פטריות כפתור, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: אפיית האדוק קלה, האדוק עם רוטב גבינה, ו האדוק & גבינה מותכת תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה, ואז מוסיפים בצל ירוק ופטריות; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות. האדוק העונה עם מלח, פלפל, אבקת שום ופלפל צ ' ילה מיובש במקום בתבנית האפייה. למעלה עם בצל ירוק תערובת פטריות, ואז נקודה עם חמאה.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר רדיד ואת האדוק העליון עם גבינה ולהחזיר צלחת אפייה לתנור. המשך לאפות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות.