מאפה תפוחים-חמוציות
עוגת תפוחים-חמוציות יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 315 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, תבלין פשטידת דלעת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 33%. מתכונים דומים: מאפה אוכמניות תפוחים, מאפה תפוחים-חמוציות, ו מאפה אוכמניות-תפוחים.
הוראות
כדי להכין תערובת פירות, לשלב את החומרים הראשונים 5 בסיר. מביאים לרתיחה; מערבבים מדי פעם. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות או עד חמוציות פופ תערובת הוא עבה מעט. מגניב מעט; מערבבים תפוח ורום. כפית לתוך תבשיל 3 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
כדי להכין ציפוי, קמח כפית קל לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
חותכים במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים חלב חמאה וקליפה, ומוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח.
ציפוי כפית לתוך 8 חלקים שווים על תערובת פירות; מפזרים 2 כפיות סוכר.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד מילוי הוא מבעבע ציפוי זהוב חום.