מאפי שוקולד-ערמונים
מאפי שוקולד ערמונים דורשים על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בר אפיית שוקולד למחצה, חלב, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפי שוקולד-שקדים, מיני מאפי שוקולד אגוזים, ו מאפי שוקולד ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קונכיות מאפה על פי הוראות החבילה; להפריש.
להביא ערמונים, 1 כוס סוכר, ו 1 כוס חלב לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס; להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד ערמונים רכים מתעבים תערובת.
שוקולד מיקרוגל בקערת זכוכית ב 30 שניות עד 1 דקה או עד נמס, ערבוב פעם אחת.
הסר תערובת ערמונים מחום. מערבבים שוקולד מומס ורום.
תערובת ערמונים תהליך, בקבוצות, במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מגניב לגמרי.
Beat cream במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת ערמונים. (
התערובת תהיה רכה.) כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
תערובת כפית לתוך קונכיות מאפה מוכן.