מאפי שקדים ודבש עם קרם כתום
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לכי לחנות ותרימי את הדובדבן שבקצפת, סוכר, דבש נקי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. עוגת דבש ושקד עם מסקרפונה כתומה, עוגת שקדים דבש עם פטל, כתום ופיסטוקים, ו מאפי שקדים וריבה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את השאר במעבד מזון עם הסוכר הדובדבן, חצי החמאה, מים פריחת תפוזים, קינמון וחלמון ביצה. תוסס למשחה.
לגרד לתוך קערה ומערבבים ברוב האגוזים הקצוצים הנותרים.
לפרוש גיליון אחד של מאפה בריק בכל פעם, מברשת בכל רחבי עם חמאה מומסת ולחצות לתוך 2 חצי עיגולים. צורה 1 כף של תערובת האגוזים כדי להיראות כמו צורה טריז דק לאורך חצי קצה המאפה youve רק לחתוך (משאיר 2.5 ס " מ גבול בצד המעוגל), אז זה נראה כאילו אתה חותך את חצי המעגל של מאפה לחתיכות כמו עוגה.
התגלגל כמו קונוס מאפה, איטום תערובת האגוזים בפנים, ואז מברשת בכל רחבי עם יותר חמאה לקפל על הקצה הפתוח, רחב לאטום. לשבת על מגש אפייה, סוף דש בצד למטה כדי לעזור לו להישאר סגור, ולחזור עד תערובת אגוז משמש למעלה. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. שים גרידה, יוגורט, שמנת וזיגוג סוכר בקערת ערבוב. כיסוי וצינה.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6, לשים את המאפים ואופים במשך 15 דקות עד זהב פריך. ממש לפני שהם מוכנים, להרכיב את תערובת היוגורט עד עבה. ערימת מאפים על צלחת הגשה, טפטוף עם דבש לפזר עם אגוזים הנותרים.
מגישים עם קרם כתום וכתום יערה & אשכולית (ראה 'הולך טוב עם').