מאפיית בושון נאטר באטרס
מאפיית בושון נאטר באטרס יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 386 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, שיבולת שועל מהירה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפיית בושון "נאטר באטרס", באטרס המשוגע של מאפיית בושון, ו עוגיות TKO של מאפיית בושון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מכינים בצק: בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לאפייה; מניחים בצד.באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד חמאה וחמאת בוטנים.
מוסיפים סוכרים ומכים במהירות בינונית במשך 3-4 דקות, משפשפים את הקערה twice.At מהירות נמוכה, להוסיף ביצה וניל.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב היטב, לעתים קרובות גירוד קערה.
מוסיפים בוטנים (אם משתמשים) ושיבולת שועל ומערבבים היטב. באמצעות כף גלידה בקוטר 2 אינץ ' או כף גדושה מאוד, מניחים כדורי בצק על גיליונות אפייה מרופדים בקלף לפחות שלושה סנטימטרים זה מזה.
אופים עד עוגיות התפשטו והפך חום זהוב בהיר מאוד, על 10-14 דקות.
הסר מהתנור ולהניח בצד להתקרר ולהקים, 5 עד 10 דקות.
מורחים שכבה דקה (על 1/8 אינץ') על החלק התחתון של עוגייה. כריך עם עוגייה נוספת. חוזר.עושה 12 עוגיות גדולות