מאפינס Streusel תות ריבס
מאפינס Streusel ריבס תות שדה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. 330 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מאפינס ריבס תות עם ציפוי Streusel קינמון, מאפינס Streusel ריבס, ו מאפינס Streusel ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום תנור ל 375°f. קופסאות מאפין חמאה או קו עם מחזיקי נייר. בקערה קטנה, לשלב ריבס וסוכר.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, לטאטא יחד חלב, ביצים, חמאה, וניל עד בשילוב.
יוצקים מרכיבים רטובים לתוך מרכיבים יבשים ומערבבים עד בשילוב (גושים יישארו.) השתמש מרית פלסטיק או כף עץ לקפל בעדינות ריבס, סוכר, תותים עד בשילוב.
לציפוי: בקערה בינונית, לשלב חמאה, סוכר, וקמח. משפשפים חמאה בקמח עד שפירורים נוצרים.
מלא כל כוס מאפין 3/4 מלא עם הבלילה. למעלה עם streusel.
אופים מאפינס עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, על 20 דקות.
בואו להתקרר ב פח במשך 5 דקות. חזור עם קבוצות שנותרו של מאפינס. לאחסן מאפינס במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.