מאפינס אוכמניות עם פשתן
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס אוכמניות עם פשתן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. אם יש לכם ארוחת פשתן, קינמון טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מאפינס כוסמין אוכמניות, מאפינס אוכמניות פשתן שיבולת שועל, ו מייפל פשתן אוכמניות מאפינס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. קו 12 כוס מאפין פח עם מצעי קלף לא ספוגים.
מערבבים את החומרים היבשים בקערת ערבוב גדולה. בקערה נפרדת או בבלנדר, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חמאה מומסת, וניל, וסירופ מייפל.
יוצקים לתוך תערובת יבשה ומערבבים עד רק בשילוב. מקפלים בעדינות את האוכמניות.ציפוי Streusel לשלב חמאה וקמח במחית קערה קטנה יחד עם מזלג לשלב.
מוסיפים סוכר, שיבולת שועל וזרעים לתערובת קמח חמאה. מערבבים יחד דבש ומים ומוסיפים לתערובת.
שילוב טוב.מחלקים את הבלילה בין מצעים מאפין, מפזרים כל אחד עם ציפוי streusel ואופים 22-30 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי. מגניב על מדף.