מאפינס בטטה מתובלים עם בייקון
מאפינס בטטה מלוחים עם בייקון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מאפינס ביצים עם אטריות מייפל בטטה, בייקון וחמאת שקדים, בצל מלוח-מאפינס גבינה בייקון, ו מאפינס תירס מתוק & מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפין עם חמאה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים בטטה ובייקון על תבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות; הפוך בטטה ובייקון.
אופים עד בטטה הוא רך בייקון הוא פריך, על 20 דקות יותר.
תן לבייקון להתקרר על מגבות נייר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד רך שקוף, כ 10 דקות.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אבקת קארי, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בגבינת צ ' דר עד מצופה.
לקלף בטטה ולהעביר לקערה; בערך מחית. למדוד 1 כוס של פירה בטטה. קוצצים בייקון ומערבבים לבצל.
לטאטא ביצים במרץ בקערה נפרדת.
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, חמאה; להקציף עד חלקה. מקפלים 1 בטטה כוס, בייקון, ובצל. מערבבים בעדינות את תערובת הבטטה לתוך תערובת הקמח, באמצעות מרית גומי, עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך פח מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -18 דקות. מאפינס מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.