מאפינס גלורי בוקר יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס שיבולת שועל לתפארת בוקר, מאפינס גלורי בוקר, ו מאפינס גלורי בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. מעיל פח מאפין 12 כוס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לזרוק גזר, אגוזי מלך ואננס עם 2 כף. קמח.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גב שומן חזיר
מקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה גדולה נפרדת משלבים את הקמח הרב-תכליתי שנותר, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ושיבולת שועל. בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה, שמן, סוכר חום וביצה, לשבור את כל גושים של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 עד 1-1/3 כוסות מים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח ומערבבים עד רק רטוב. מערבבים בתערובת גזר עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין ואופים עד קיסם מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 5 דקות, ואז להפוך מאפינס מתוך מחבת על מתלה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה