מאפינס דלעת חמאה מתוקים
מאפינס דלעת חמאה מתוקים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 190 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ביצים, אגוז מוסקט טחון, דלעת חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאפינס דלעת חמאה, מתכון למאפינס דלעת חמאה, ו מאפינס דלעת מייפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מכינים 12 כוסות מאפינס עם תרסיס בישול או מרפדים בספינות נייר ומכינים את הספינות בתרסיס בישול.
שים סקווש לתוך מחבת צלייה עם הצדדים לחתוך למטה.
יוצקים מספיק מים לתבנית למילוי עומק 1/2 אינץ'.
צולים סקווש בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא פירסינג בקלות דרך עם מזלג, כ 45 דקות.
מסירים את תבנית הצלייה ומנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
גורפים דלעת חמה לקערה גדולה ומועכים עד שלא נותרו נתחים גדולים. מערבבים סוכר וחמאה לתוך הדלעת.
מקציפים בקערה קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי ומלח.
מקציפים ביצים, חלב, שמנת חמוצה ותמצית וניל יחד בקערה נפרדת. תוך ערבוב מתמיד, מוסיפים כף תערובת דלעת לתערובת הביצים כדי למתן אותה לפני הוספת תערובת ביצים לתערובת הדלעת; מערבבים.
מקפלים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת עד להטמעה בלבד; כף לתבניות מאפינס. למעלה כל אחד עם חצי פקאן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 12 עד 15 דקות.