מאפינס טף
מאפינס טף יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 240 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני אדמה, אבקת אפייה, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: חביתיות שיבולת שועל טף, שוקולד, Bananan ו Teff Cupcakes, ו ללא גלוטן יום שלישי: טף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים מאפין.
מערבבים קמח טף, קמח אורז חום, קמח arrowroot, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל, ומלח יחד בקערה גדולה. טופס באר במרכז תערובת הקמח.
מוסיפים מים, פקאנים, שמן זית וביצים לבאר.
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד הבלילה משולבת באופן מלא. מקפלים צימוקים, צימוקים זהובים, משמשים, חמוציות לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה לתוך פח מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי, כ -25 דקות.