מאפינס מולסה צימוקים
מאפינס צימוקים מולסה לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בארוחת הבוקר הזו יש 212 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 53 סנט למנה. אם יש לך מלח, ציפורן טחון, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מוצק של 47%. נסו עוגיות צימוקים מולסה, לחם שמרים מולסה צימוקים ועוגיות מולסה צימוקים מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס.
טורפים יחד את היוגורט, הביצה, המולסה, הצימוקים, נבט החיטה, שיבולת השועל והחמאה בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן והמלח על גבי תערובת המולסה. מקפלים את תערובת הקמח לתוך המולסה עד שנוצרת בלילה.
יוצקים את הבלילה לכוסות מאפינס, ממלאים עד למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ באמצע מאפין יוצא נקי, כ-25 דקות.