מאפינס סובין בננה ואגוזים
מאפינס סובין בננה-אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קמח מאפה, אגוז מוסקט, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס סובין בננה אגוזים, סובין בננה ומאפינס אגוזים קלויים, ו מאפינס סובין אגוז התאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 12-מאפין פח עם מצעים נייר ספריי עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את הקמח, פתיתי סובין 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים, אבקת אפייה, קינמון, 1/2 כפית מלח, סודה לשתייה ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
לטאטא יחד את הסוכר החום, שמן, שמנת חמוצה, בננות, ביצים ווניל בקערה בינונית.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומקפלים בעדינות עד שרק שולבו (זה בסדר אם יש גושים בבלילה).
באופן שווה לחלק את הבלילה בין כוסות מאפין ומפזרים כל אחד עם כמה אגוזי מלך 1 כף הנותרים וסוכר turbinado אם שימוש.
אופים עד המאפינס הם חום זהוב, להקפיץ בחזרה כאשר לחוץ וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 20 עד 22 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך כמה דקות, ואז להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.