מאפינס סובין לח
מאפינס סובין לחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 30. אם יש לכם מים, סוכר חום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: מאפינס סובין לח, מאפינס סובין לח, ו מאפינס סובין כוסמין לח.
הוראות
בקערה גדולה שלבו דגנים ומים רותחים; תן לעמוד במשך 5 דקות. בינתיים בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים פנימה את תערובת החמאה, המולסה והדגנים.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת רק עד שהיא לחה. מקפלים פנימה צימוקים.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 18-20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
מגישים חם. עוטפים את המאפינס שנותרו בנייר כסף ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש במאפינס קפואים: להפשיר בטמפרטורת החדר.