מאפינס פאי תפוחים
מאפינס פאי תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 142 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 21 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מאפינס פאי דלעת, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. ספריי 14 כוסות מאפין עם תרסיס אפייה הוסיף קמח או קו עם מצעים נייר.לקלף את התפוח, להסיר את הליבה ולחתוך לחתיכות קטנות מאוד. אני ממליץ להשתמש במעבד מזון מיני. אתה צריך בסופו של דבר עם על 2 1/3 cups.In קערה קטנה, לערבב ביסודיות את הקמח, מלח, אבקת אפייה, ¾ כפית קינמון ו nutmeg.In קערת ערבוב, קלות להכות את הביצה עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים כוס ½ סוכר, שמן וניל.
מוסיפים את התפוח הקצוץ ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין, ערבוב רק עד מעורבב.מחלקים את הבלילה בין 14 כוסות מאפין – זה צריך לבוא כמעט לפסגה.
מערבבים יחד את שמורות 1 כף סוכר ½ כפית קינמון.
אופים את המאפינס על המדף המרכזי במשך כ -25 דקות.
בואו להתקרר במחבת מאפין. כמו מגניב, לשחרר בעדינות עם קצה הסכין, אבל לא להסיר. כאשר המאפינס הם מגניבים, להסיר מכוסות.