מאפינס פאי תפוחים
המתכון מאפינס פאי תפוחים מוכן תוך כ 40 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. אם יש לך תמצית vanillan, קמח, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מאפינס פאי דלעת, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוס מאפין פח או קו עם כוסות מאפין נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 1/4 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד את הביצה, החמאה, 1/2 כוס חמאה מומסת, וניל ו -1 1/2 כוסות סוכר חום עד שהסוכר מומס.
יוצקים לתוך תערובת הקמח ומפזרים את התפוח חתוך לקערה גם כן. מערבבים רק עד שהכל מעורבב. כפית לתוך פח מאפין מוכן, ממלא את הכוסות לחלק העליון.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, 1/3 כוס קמח וקינמון.
טפטוף ב 2 כפות של חמאה מומסת תוך השלכת עם מזלג עד מעורבב היטב.
מפזרים את זה על החלק העליון של המאפינס.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד צמרות המאפינס באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות.