מאפינס צימוקים שיפון
מאפינס צימוקים שיפון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו עוגיות שיבולת השועל של ז'אן-צימוקים-מאפינס אלה עמוסים בצימוקים, שיבולת שועל ואגוזים, טעים ובריא.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 400°f. קו 12 כוסות מאפין עם מצעים נייר או גריז עם חמאה. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח שיפון, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לטאטא ביצים עד שהוכה קלות.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. מערבבים בצימוקים. הבלילה כפית לתוך שימורי מאפין מוכנים.
מפזרים העליון של כל מאפין עם סוכר.
אופים עד נפוח וזהב ובוחן עוגה מוכנס לתוך אמצע מאפין יוצא נקי, על 15 דקות.
תן מגניב 10 דקות במחבת ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. מאפינס ישמור במיכל אטום למשך עד שלושה ימים.