קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס שוקולד לח

מאפינס שוקולד לח
אם יש לכם חלב, שוקולד צ'יפס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מאפינס פשתן שוקולד לח, מאפינס בננה בטעם שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, ו מאפינס סובין לחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
מערבבים קמח, סוכר, שבבי שוקולד 3/4 כוס, אבקת קקאו, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להקציף ביצה, יוגורט, חלב ושמן צמחי בקערה אחרת עד חלקה; לשפוך לתוך תערובת שוקולד ומערבבים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב. מלא כוסות מאפין מוכן 3/4 מלא ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמן צמחישמן צמחי
שוקולדשוקולד
יוגורטיוגורט
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מקציףמקציף
קערהקערה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור