קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל

גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל
מתכון גלידות קפה אירי עם רוטב קרמל ויסקי יכול לספק את השתוקקות האירופית שלך בערך 5 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 379 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבנה, גרגרי קפה מיידיים, גלידת קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, רוטב קרמל ויסקי אירי, ו קפה אירי פחזניות עם רוטב שוקולד ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. קו מחבת גיליון מסגרת עם אניה אפייה nonstick, או בשורה אותו עם נייר רדיד ונייר כסף קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטאטא ביצה לבן עם סוכר, אבקת קפה, וקמצוץ של מלח בקערה עד מעורבב. מערבבים באגוזים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תערובת מורחים לתוך מלבן 10 על 8 אינץ ' במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים עד פריך יבש למגע, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
העבר מחבת למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לשחרר פריך עם מרית מתכת לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להרתיח מבלי לערבב, אבל לשטוף את כל גבישי סוכר עם מברשת טבולה במים קרים, עד סירופ מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחבת מחום ומוסיף בזהירות ויסקי, שמנת ומלח (תערובת יהיה בועה מעלה קיטור וקרמל יהיה להקשיח).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
וויסקי.וויסקי.
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להחזיר מחבת לחום ומבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב הוא חלק. קר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים רוטב מעל כפות של גלידת קפה ואז מפזרים פריך אגוז.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* פריך יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. (Watch out, though; it ' s so delicious, you will be hard-pressed to resiste לטרוף את כל זה לפני האורחים שלך מגיעים!) * רוטב יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם מחדש לשרת. כל רוטב שאריות ישמור, מקורר, לפחות 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)