גלידות קפה איריות עם רוטב ויסקי קרמל
מתכון גלידות קפה אירי עם רוטב קרמל ויסקי יכול לספק את השתוקקות האירופית שלך בערך 5 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 379 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבנה, גרגרי קפה מיידיים, גלידת קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, רוטב קרמל ויסקי אירי, ו קפה אירי פחזניות עם רוטב שוקולד ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. קו מחבת גיליון מסגרת עם אניה אפייה nonstick, או בשורה אותו עם נייר רדיד ונייר כסף קל.
לטאטא ביצה לבן עם סוכר, אבקת קפה, וקמצוץ של מלח בקערה עד מעורבב. מערבבים באגוזים עד מצופה.
תערובת מורחים לתוך מלבן 10 על 8 אינץ ' במחבת.
אופים עד פריך יבש למגע, 20 עד 25 דקות.
העבר מחבת למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
לשחרר פריך עם מרית מתכת לשבור לחתיכות קטנות.
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להרתיח מבלי לערבב, אבל לשטוף את כל גבישי סוכר עם מברשת טבולה במים קרים, עד סירופ מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק.
הסר מחבת מחום ומוסיף בזהירות ויסקי, שמנת ומלח (תערובת יהיה בועה מעלה קיטור וקרמל יהיה להקשיח).
להחזיר מחבת לחום ומבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב הוא חלק. קר כדי להתחמם.
מגישים רוטב מעל כפות של גלידת קפה ואז מפזרים פריך אגוז.
* פריך יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. (Watch out, though; it ' s so delicious, you will be hard-pressed to resiste לטרוף את כל זה לפני האורחים שלך מגיעים!) * רוטב יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם מחדש לשרת. כל רוטב שאריות ישמור, מקורר, לפחות 1 שבוע.