מאפינס שקדים ואגסים היא ארוחת בוקר ל-15 סועדים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יגידו שהוא פגע במקום. אם יש לכם אגס, חלב, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 35% , מנה זו אינה כל כך מצוינת. מתכונים דומים: מאפינס ארוחת בוקר עם תפוחים, דובדבנים, אגס ושקדים , מאפינס שקדים ובננות ללא ביצים - איך להכין מאפינס קינואה , וברקיליה - טארט אגסים-שקדים מהארץ הישנה .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את תשעת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת, טרפו את הביצים, היוגורט, החלב, השמן והתמצית. ערבבו לתוך המרכיבים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה. קפלו פנימה את האגס והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
קפה מבושל חזק וחם
1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
חצאי אגסים בסירופ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ממלאים תבניות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר כסף עד שני שלישים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
3
אפו ב-200 מעלות צלזיוס במשך 12-15 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. קררו במשך 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.