קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

מאפינס תירס ג'לפנו

מאפינס תירס ג'לפנו
המתכון של מאפינס תירס של Jalapeno מוכן תוך כ-30 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו מדהימה לאוהבי האוכל הדרומי. מתאים ל-16 ומחירו 23 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 145 קלוריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונקולרי של 20%. מתכונים דומים: מאפינס תירס Jalapeño, Jalapeno תירס מאפינס, ומאפינס תירס Jalapeno.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, החמאה והכוסברה; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מערבבים פנימה את התירס, הפלפל האדום והג'לפנוס.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מצפים כוסות מאפינס בספריי בישול; ממלאים שני שליש בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
3
אופים ב-425 מעלות למשך 12-16 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

מאפינס תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.