מאפינס תירס ג'לפנו
המתכון של מאפינס תירס של Jalapeno מוכן תוך כ-30 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו מדהימה לאוהבי האוכל הדרומי. מתאים ל-16 ומחירו 23 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 145 קלוריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, קמח תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונקולרי של 20%. מתכונים דומים: מאפינס תירס Jalapeño, Jalapeno תירס מאפינס, ומאפינס תירס Jalapeno.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת מערבבים את הביצים, החלב, החמאה והכוסברה; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מערבבים פנימה את התירס, הפלפל האדום והג'לפנוס.
מצפים כוסות מאפינס בספריי בישול; ממלאים שני שליש בבלילה.
אופים ב-425 מעלות למשך 12-16 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
מאפינס תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.