מאפינס תפוח אגוז ג'מבו פלאפי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס תפוחים אגוז ג'מבו פלאפי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 179 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר, אגוזי מלך, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה הוא רע למדי. מאפינס ג'מבו עוגת קפה תפוחים, לביבות אגוז תפוחים רכות, ו עוגיית סוכר רכה ג'מבו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מצפים את החלק העליון ואת החלק הפנימי של מחבת המאפינס ג ' מבו בתרסיס בישול, או מרפדים בניירות מאפינס.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, 1 1/4 כוסות סוכר, וניל ומלח עד אור רכה. מקציפים ביצים, אחת אחת.
מערבבים יחד את 1 3/4 כוסות הקמח, אבקת האפייה ו -1 / 2 כפית הקינמון. מערבבים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, מערבבים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזי מלך. גורפים לכוסות מאפין למילוי 3/4 מלא. מפזרים קלות את החלקים עם קינמון מתפורר.
להכנת קראמבל קינמון: בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סוכר לבן, 1/2 כפית קינמון, 3 כפות קמח לכל מטרה ו -2 כפות חמאה בקוביות.
מערבבים יחד בעזרת בלנדר מאפה, או שני סכיני חמאה. ציפוי הקראמבל צריך להידמות לאפונה קטנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שהצמרות מזהיבות, וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. אם הם משחימים מהר מדי, מכסים בנייר כסף.
מוציאים מהמחבתות ומצננים על רשת.