מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי
מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי נטול גלוטן, וטבעוני משקאות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 233 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שמן קוקוס, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שקדים עם ציפוי מאצ'ה, מאנצ'יס בדרכים, ו Mix And Match Munchies.
הוראות
מחממים את התנור ל-200ºF ומשמנים קלות תבנית רול ג ' לי או כל תבנית אפייה.
שלב את תירס צץ זרעי דלעת בקערה גדולה ולהגדיר aside.In סיר בינוני עם צדדים גבוהים, לשלב את הסוכר, אבקת מאצ ' ה, סירופ תירס, מרגרינה מומסת או שמן קוקוס, ומלח.
להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים קטנים של מאצ ' ה לפני שתמשיך. הם יכולים להיות מסובכים לפזר, במיוחד בנוזלים חמים, אז אל תפחדו באמת להכות את התערובת כל עוד יש לך הזדמנות.הגדר את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. מעת לעת מערבבים כמו התערובת מתחממת, עד הסוכר מומס. ברגע שהוא מגיע לרתיחה מלאה, להפסיק לערבב ולאפשר לו לבשל בבועה תוססת במשך 5 דקות. אל תמהר!
הסר מהחום ומערבבים וניל. עובד במהירות אבל בזהירות, לשפוך את סירופ סוכר חם על קערה של תירס צץ בעדינות לערבב מעיל.
להעביר את כל הדבר מעל לתבנית אפייה מוכן שלך, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו ככל האפשר, ולהעביר אותו לתוך התנור שלך.
אופים, ערבוב כל 15 דקות, במשך 1 שעה.
בואו להתקרר לחלוטין לפני טפטוף בכל רחבי עם שוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתמלא לפני שבירת הפופקורן לאשכולות גדולים.לאחסן במיכל אטום במקום קריר במשך 3 - 4 ימים, לכל היותר.