קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי

מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי
מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי נטול גלוטן, וטבעוני משקאות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 233 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שמן קוקוס, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שקדים עם ציפוי מאצ'ה, מאנצ'יס בדרכים, ו Mix And Match Munchies.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-200ºF ומשמנים קלות תבנית רול ג ' לי או כל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב את תירס צץ זרעי דלעת בקערה גדולה ולהגדיר aside.In סיר בינוני עם צדדים גבוהים, לשלב את הסוכר, אבקת מאצ ' ה, סירופ תירס, מרגרינה מומסת או שמן קוקוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' המאצ ' ה
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שמן קוקוסשמן קוקוס
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים קטנים של מאצ ' ה לפני שתמשיך. הם יכולים להיות מסובכים לפזר, במיוחד בנוזלים חמים, אז אל תפחדו באמת להכות את התערובת כל עוד יש לך הזדמנות.הגדר את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. מעת לעת מערבבים כמו התערובת מתחממת, עד הסוכר מומס. ברגע שהוא מגיע לרתיחה מלאה, להפסיק לערבב ולאפשר לו לבשל בבועה תוססת במשך 5 דקות. אל תמהר!
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' המאצ ' ה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום ומערבבים וניל. עובד במהירות אבל בזהירות, לשפוך את סירופ סוכר חם על קערה של תירס צץ בעדינות לערבב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סם גסם ג
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר את כל הדבר מעל לתבנית אפייה מוכן שלך, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו ככל האפשר, ולהעביר אותו לתוך התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים, ערבוב כל 15 דקות, במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני טפטוף בכל רחבי עם שוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתמלא לפני שבירת הפופקורן לאשכולות גדולים.לאחסן במיכל אטום במקום קריר במשך 3 - 4 ימים, לכל היותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות פאזו דה Galegos אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.