מאצ'ה מאנצ' יז לתיאבון מפלצתי נטול גלוטן, וטבעוני משקאות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 233 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שמן קוקוס, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שקדים עם ציפוי מאצ'ה, מאנצ'יס בדרכים, ו Mix And Match Munchies.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-200ºF ומשמנים קלות תבנית רול ג ' לי או כל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב את תירס צץ זרעי דלעת בקערה גדולה ולהגדיר aside.In סיר בינוני עם צדדים גבוהים, לשלב את הסוכר, אבקת מאצ ' ה, סירופ תירס, מרגרינה מומסת או שמן קוקוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' ה
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שמן קוקוס
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
¼ כוס קמח גדושה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף במרץ כדי לשבור את כל גושים קטנים של מאצ ' ה לפני שתמשיך. הם יכולים להיות מסובכים לפזר, במיוחד בנוזלים חמים, אז אל תפחדו באמת להכות את התערובת כל עוד יש לך הזדמנות.הגדר את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. מעת לעת מערבבים כמו התערובת מתחממת, עד הסוכר מומס. ברגע שהוא מגיע לרתיחה מלאה, להפסיק לערבב ולאפשר לו לבשל בבועה תוססת במשך 5 דקות. אל תמהר!
מרכיבים שתצטרך
מאצ ' ה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ומערבבים וניל. עובד במהירות אבל בזהירות, לשפוך את סירופ סוכר חם על קערה של תירס צץ בעדינות לערבב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סם ג
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להעביר את כל הדבר מעל לתבנית אפייה מוכן שלך, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו ככל האפשר, ולהעביר אותו לתוך התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים, ערבוב כל 15 דקות, במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לחלוטין לפני טפטוף בכל רחבי עם שוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתמלא לפני שבירת הפופקורן לאשכולות גדולים.לאחסן במיכל אטום במקום קריר במשך 3 - 4 ימים, לכל היותר.
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות פאזו דה Galegos אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.