קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו

מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל קאיין, פלחי ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: מאת ג'יליאן מייקלס מאסטר מטבוליזם שלך ספר בישול: מאפינס בננה אוכמניות, מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו, ו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד 2 כפות של מיץ לימון, 2 כפות של מיץ תפוזים, שום, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
תן לעמוד לפחות 10 דקות, או לכסות ולמקם במקרר עד 4 שעות. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את המנגו, בצל, כוסברה, צ ' ילה, ונותר 1 כף כל סיד ומיץ תפוזים. מערבבים בעדינות עד משולב היטב. מניחים בצד במקרר אם אתה משרה את הדגים יותר מכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הדג ואת המרינדה שלה ומבשלים 3 עד 4 דקות, פונה לעתים קרובות, עד הדג הוא אטום. בעוד הדג מבשל, לעטוף את טורטיות במגבות נייר לח מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. מקפלים בעדינות את האבוקדו לתערובת המנגו. מחלקים את הדגים באופן שווה בין טורטיות. מחלקים את תערובת המנגו בין טאקו, כפית אותו על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.