מבשלים את הספר: Sriracha תוצרת בית
לבשל את הספר: Srirachan תוצרת בית נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שום, אבקת שום, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סרירצ'ה סביצ' ה, מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי, ו לבשל את הספר: Sriracha ביצים ממולאות.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הפלפלים, שום, אבקת שום, סוכר מגורען, מלח, וסוכר חום. דופק עד שנוצר מחית גס.
העברה לצנצנת זכוכית, חותם, ולאחסן בטמפרטורת החדר במשך 7 ימים, ערבוב יומי.
לאחר שבוע 1, יוצקים את תערובת צ ' ילי לתוך סיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
תן לתערובת להתקרר, ולאחר מכן מחית במעבד מזון במשך 2 עד 3 דקות, עד צורות משחה אחידות וחלקות. אם התערובת עבה מדי כדי להתמזג כראוי, אל תהסס להתאים את העקביות עם כמות קטנה של מים.
להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר רשת. לחץ על המוצקים עם גב כף כדי לסחוט כל פיסת הטוב האחרון אתה כבר מחכה שבוע כדי לקבל. התאם את התיבול ואת העקביות של הרוטב הסופי, הוספת חומץ נוסף, מים, מלח, סוכר מגורען, או אבקת שום כדי להתאים את הטעם שלך.
העברה לצנצנת זכוכית, חותם, ולאחסן במקרר עד 6 חודשים.