מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה
לבשל את הספר: במיה פריכה פריכה עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: במיה מטוגנת, לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 225 מעלות.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או תבשיל ברזל יצוק אמייל 3 ליטר עד לטמפרטורה על מדחום ממתקים קורא 375 מעלות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם משולבים היטב, על 1 דקה. בקערה בינונית, לנפות את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל יחד פעמיים.
מוסיפים את הבמיה לתערובת הביצה וזורקים עד שהיא מצופה באופן שווה. פזר חצי מחפר מעל במיה ולזרוק למעיל. לפזר את המחפר שנותר מעל במיה ולזרוק שוב.
להעביר כשליש של במיה אל השמן עם כפית מחוררת ומטגנים בקבוצות, פונה לפי הצורך עם הכף, עד הפרוסות הם חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות לכל אצווה.
באמצעות כף מחוררת, להעביר את במיה לצלחת מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. כאשר הוא סחוט, להעביר צלחת קרמיקה המכילה חום היטב ומניחים בתנור עד מוכן לשרת.
אבק במיה עם פתיתי פלפל אדומים ומלח ים, אם תרצה, ולהעביר cruet של חומץ פלפל סביב השולחן כאשר אתה משרת.
זמן: 2 דקות להתכונן, 24 שעות להירגע
עם משפך, יוצקים את החומץ לתוך cruet.
מוסיפים את הצ ' ילי ומשתמשים במקלות אכילה או בידית של כף עץ כדי להטביע אותם, במידת הצורך. מכסה את cruet ולמקם אותו במקרר. החומץ יהיה חדור היטב בתוך 24 שעות וישמור במשך חודשים במקרר.