קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה

מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה
לבשל את הספר: במיה פריכה פריכה עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: במיה מטוגנת, לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 225 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או תבשיל ברזל יצוק אמייל 3 ליטר עד לטמפרטורה על מדחום ממתקים קורא 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם משולבים היטב, על 1 דקה. בקערה בינונית, לנפות את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל יחד פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הבמיה לתערובת הביצה וזורקים עד שהיא מצופה באופן שווה. פזר חצי מחפר מעל במיה ולזרוק למעיל. לפזר את המחפר שנותר מעל במיה ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להעביר כשליש של במיה אל השמן עם כפית מחוררת ומטגנים בקבוצות, פונה לפי הצורך עם הכף, עד הפרוסות הם חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
באמצעות כף מחוררת, להעביר את במיה לצלחת מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. כאשר הוא סחוט, להעביר צלחת קרמיקה המכילה חום היטב ומניחים בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אבק במיה עם פתיתי פלפל אדומים ומלח ים, אם תרצה, ולהעביר cruet של חומץ פלפל סביב השולחן כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
במיהבמיה
8
חומץ פלפל
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9
- עושה 2 כוסות -
10
זמן: 2 דקות להתכונן, 24 שעות להירגע
11
עם משפך, יוצקים את החומץ לתוך cruet.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
12
מוסיפים את הצ ' ילי ומשתמשים במקלות אכילה או בידית של כף עץ כדי להטביע אותם, במידת הצורך. מכסה את cruet ולמקם אותו במקרר. החומץ יהיה חדור היטב בתוך 24 שעות וישמור במשך חודשים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מקלות אכילהמקלות אכילה