זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חרדל דגנים, חומץ יין, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו לבשל את הספר: וואפלים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת. מלח בנדיבות, להוסיף את תפוחי האדמה, ומבשלים עד מכרז אבל לא מתפרק, על 10 דקות. שלושים שניות לפני תפוחי האדמה נעשים בישול, להוסיף את השעועית הירוקה לסיר.
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החרדל, חומץ, 1 כף שמן זית, הסוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה. לחלופין, לשלב את החומרים בצנצנת מייסון ולנער עד מעורבב. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
צנצנת שימורים
הסוכריות של Peachie-o
4
במחבת גדולה, לטגן את שמיר בהתזה של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כמה צביטות של מלח, מערבבים בכרישה, ו sauté עד הזהב ופריך מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה, סלרי, מלפפון, טופו, עירית, וחצי כרישה עם רוב ההלבשה. לטעום, ולהוסיף קומץ מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש ולסיים עם טפטוף סופי של ההלבשה והכרישה הנותרת.