קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

מבשלים את הספר: בעיקר לא סלט תפוחי אדמה

מבשלים את הספר: בעיקר לא סלט תפוחי אדמה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חרדל דגנים, חומץ יין, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו לבשל את הספר: וואפלים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת. מלח בנדיבות, להוסיף את תפוחי האדמה, ומבשלים עד מכרז אבל לא מתפרק, על 10 דקות. שלושים שניות לפני תפוחי האדמה נעשים בישול, להוסיף את השעועית הירוקה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה והשעועית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החרדל, חומץ, 1 כף שמן זית, הסוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה. לחלופין, לשלב את החומרים בצנצנת מייסון ולנער עד מעורבב. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה, לטגן את שמיר בהתזה של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים כמה צביטות של מלח, מערבבים בכרישה, ו sauté עד הזהב ופריך מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה, סלרי, מלפפון, טופו, עירית, וחצי כרישה עם רוב ההלבשה. לטעום, ולהוסיף קומץ מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש ולסיים עם טפטוף סופי של ההלבשה והכרישה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.