זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חרדל דגנים, חומץ יין, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו לבשל את הספר: וואפלים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת. מלח בנדיבות, להוסיף את תפוחי האדמה, ומבשלים עד מכרז אבל לא מתפרק, על 10 דקות. שלושים שניות לפני תפוחי האדמה נעשים בישול, להוסיף את השעועית הירוקה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה והשעועית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונלי
3
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החרדל, חומץ, 1 כף שמן זית, הסוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה. לחלופין, לשלב את החומרים בצנצנת מייסון ולנער עד מעורבב. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
צנצנת שימורים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה, לטגן את שמיר בהתזה של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים כמה צביטות של מלח, מערבבים בכרישה, ו sauté עד הזהב ופריך מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה, סלרי, מלפפון, טופו, עירית, וחצי כרישה עם רוב ההלבשה. לטעום, ולהוסיף קומץ מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש ולסיים עם טפטוף סופי של ההלבשה והכרישה הנותרת.