מבשלים את הספר: גונדי, עוף וחומוס כופתאות במרק
לבשל את הספר: גונדי, עוף וחומוס כופתאות במרק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 368 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, קישואים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מבשלים את הספר: כופתאות Potsticker, ו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רגלי העוף, קישואים וחומוס בסיר גדול. מתבלים עם כורכום ומלח, מוסיפים 1 1/2 ליטרים (1 1/2 ליטר) מים ומביאים לרתיחה. לרפרף את הקצף ולבשל מעל להבה נמוכה במשך כשעה.
מערבבים את כל החומרים עבור כופתאות עם מים 1/3 כוס. הרטבו את הידיים וצרו כופתאות בגודל של משמש (הכופתאות יתנפחו במידה ניכרת במהלך הבישול).
מוסיפים את הכופתאות למרק הרותח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כשעה וחצי עם הסיר חצי מכוסה.