קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil

מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: גלטות Puy Lentil. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 951 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 120 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, עלי דפנה, עדשים מוגלתיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים.

הוראות

1
מבשלים את העדשים בתוך ליטר מים רותחים עם עלי המפרץ במשך 20 עד 30 דקות, או עד מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
ניקוז במסננת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
במחבת קטנה מעל חום בינוני, יבש-לצלות את זרעי הכמון וכוסברה במשך 2 דקות, או עד ניחוחות משתחררים. לטחון אותם באמצעות מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה ומטגנים את הבצל בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד זהוב ורך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את התבלינים הקרקע ושום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6
מערבבים את זה עם העדשים ומניחים בצד להתקרר. לאחר מגניב, מערבבים את היוגורט, תרד, עשבי תיבול, מיץ לימון ושמן זית הנותרים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשיםעדשים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מרדדים את בצק עלים 1 1/4 אינץ 'עבה לחתוך ארבעה עיגולים על 3 אינץ' קוטר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך 30 דקות. מחממים את מעל 204°.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד הזהב על גבי ומתחת. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
כדי לשרת, למקם את הדיסקים מאפה באמצע ארבע צלחות הגשה. העמיסו את העדשים גבוה למעלה כדי שתוכלו לראות את קצה הבצק. לסיים עם טפטוף של שמן זית.הערה: אתה יכול לדלג קלייה שחיקה של הזרעים, אם אתה מעדיף, ולהשתמש תבלינים מוכנים הקרקע במקום; רק חצי את הכמות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשיםעדשים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם