קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil

מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: גלטות Puy Lentil. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 951 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 120 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, עלי דפנה, עדשים מוגלתיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים.

הוראות

1
מבשלים את העדשים בתוך ליטר מים רותחים עם עלי המפרץ במשך 20 עד 30 דקות, או עד מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז במסננת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
במחבת קטנה מעל חום בינוני, יבש-לצלות את זרעי הכמון וכוסברה במשך 2 דקות, או עד ניחוחות משתחררים. לטחון אותם באמצעות מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה ומטגנים את הבצל בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד זהוב ורך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את התבלינים הקרקע ושום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6
מערבבים את זה עם העדשים ומניחים בצד להתקרר. לאחר מגניב, מערבבים את היוגורט, תרד, עשבי תיבול, מיץ לימון ושמן זית הנותרים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מרדדים את בצק עלים 1 1/4 אינץ 'עבה לחתוך ארבעה עיגולים על 3 אינץ' קוטר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך 30 דקות. מחממים את מעל 204°.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד הזהב על גבי ומתחת. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
כדי לשרת, למקם את הדיסקים מאפה באמצע ארבע צלחות הגשה. העמיסו את העדשים גבוה למעלה כדי שתוכלו לראות את קצה הבצק. לסיים עם טפטוף של שמן זית.הערה: אתה יכול לדלג קלייה שחיקה של הזרעים, אם אתה מעדיף, ולהשתמש תבלינים מוכנים הקרקע במקום; רק חצי את הכמות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה