מבשלים את הספר: גלטות Puy Lentil
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: גלטות Puy Lentil. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 951 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 120 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, עלי דפנה, עדשים מוגלתיות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים.
הוראות
מבשלים את העדשים בתוך ליטר מים רותחים עם עלי המפרץ במשך 20 עד 30 דקות, או עד מבושל היטב.
במחבת קטנה מעל חום בינוני, יבש-לצלות את זרעי הכמון וכוסברה במשך 2 דקות, או עד ניחוחות משתחררים. לטחון אותם באמצעות מרגמה ועלי.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה ומטגנים את הבצל בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד זהוב ורך מאוד.
מוסיפים את התבלינים הקרקע ושום ומבשלים 2 דקות יותר.
מערבבים את זה עם העדשים ומניחים בצד להתקרר. לאחר מגניב, מערבבים את היוגורט, תרד, עשבי תיבול, מיץ לימון ושמן זית הנותרים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
מרדדים את בצק עלים 1 1/4 אינץ 'עבה לחתוך ארבעה עיגולים על 3 אינץ' קוטר.
מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך 30 דקות. מחממים את מעל 204°.
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד הזהב על גבי ומתחת. אפשר להתקרר מעט.
כדי לשרת, למקם את הדיסקים מאפה באמצע ארבע צלחות הגשה. העמיסו את העדשים גבוה למעלה כדי שתוכלו לראות את קצה הבצק. לסיים עם טפטוף של שמן זית.הערה: אתה יכול לדלג קלייה שחיקה של הזרעים, אם אתה מעדיף, ולהשתמש תבלינים מוכנים הקרקע במקום; רק חצי את הכמות.