מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון
אם יש לכם 3 גזר, חומץ אורז, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר, מלפפון חמוץ וסלט דייקון, ו מלפפון כבוש מתובל, גזר, דייקון.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הגזר, דייקון, ומלפפון עם מלח.
מסננים, סוחטים את הירקות כדי להיפטר עודף המים שלהם.
שים את הירקות בשקית פלסטיק resealable.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומץ הסוכר ואורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את הירקות, יחד עם הצ ' ילי(es) (אם משתמשים). לאטום את התיק, לסחוט כל אוויר החוצה.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה.ככל שהירקות משרים יותר, כך הם יטעמו יותר כבושים. לאכול כמו ליווי לכל חלבון בגריל. זה חותך את השומן ומציג מרקם מחנק נחמד לבשר הרך.
הערות: דק יותר לחתוך את הירקות, רך זה יהפוך תוך כבישה. עבור חמוצים 1 שעה מיידית, לחתוך את הירקות דק כך שהם יספגו טעם אבל עדיין יש קצת קראנץ (הם יהיו מעט נבולים). אם אתה רוצה לעשות את החמוצים לפני הזמן, לחתוך אותם עבה (1/4 אינץ ' או יותר) חמוצים אותם לפחות 3 ימים או עד שבוע 1, בקירור.
ככל שהירקות יושבים יותר בנוזל כבישה, המרקם הרך יותר והטעם בולט יותר.