קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון

מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון
אם יש לכם 3 גזר, חומץ אורז, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר, מלפפון חמוץ וסלט דייקון, ו מלפפון כבוש מתובל, גזר, דייקון.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הגזר, דייקון, ומלפפון עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד במשך 1 שעה.
3
מסננים, סוחטים את הירקות כדי להיפטר עודף המים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את הירקות בשקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומץ הסוכר ואורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הירקות, יחד עם הצ ' ילי(es) (אם משתמשים). לאטום את התיק, לסחוט כל אוויר החוצה.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו לעמוד לפחות 1 שעה.ככל שהירקות משרים יותר, כך הם יטעמו יותר כבושים. לאכול כמו ליווי לכל חלבון בגריל. זה חותך את השומן ומציג מרקם מחנק נחמד לבשר הרך.
מרכיבים שתצטרך
8
הערות: דק יותר לחתוך את הירקות, רך זה יהפוך תוך כבישה. עבור חמוצים 1 שעה מיידית, לחתוך את הירקות דק כך שהם יספגו טעם אבל עדיין יש קצת קראנץ (הם יהיו מעט נבולים). אם אתה רוצה לעשות את החמוצים לפני הזמן, לחתוך אותם עבה (1/4 אינץ ' או יותר) חמוצים אותם לפחות 3 ימים או עד שבוע 1, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
9
ככל שהירקות יושבים יותר בנוזל כבישה, המרקם הרך יותר והטעם בולט יותר.
מרכיבים שתצטרך