מבשלים את הספר: וישיסואז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: vichyssoise. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חצי חצי, עירית, תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני, ו לבשל את הספר: Vin D ' Orange.
הוראות
בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה או מרגרינה על חום בינוני גבוה.
להוסיף את הכרישה; לבשל, ערבוב, עד מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד תפוחי האדמה רכים.
מניחים חצי מהמרק בבלנדר או מעבד מזון. מכסה ומכסה עד חלקה. חזור עם מרק שנותר.
תוסיף חצי וחצי ופלפל. לְצַנֵן.
מגישים מקושטים בעירית טרייה.
מגישים חם, reheating במידת הצורך לאחר הוספת חצי וחצי.
וריאציה טבעונית: להשמיט את החצי וחצי; תחליף או חלב סויה לא ממותק או מרק נוסף.