מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי
לבשל את הספר: חזיר פירות הדר עם Ratatouille עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, ירך חזיר, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, ו לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר בצלחת לא מתכתית.
מפזרים עם קליפת התפוז ושופכים את מיץ התפוזים והאשכוליות על זה.
תן להשרות במקום קריר במשך 2 שעות.
מחממים 5 כפות של שמן זית בתבשיל גדול, חסין אש.
מוסיפים את הבצל, שום, קישואים, חצילים ועגבניות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 8-10 דקות, עד מתרכך.
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית ומבשלים בתנור, חשופים, במשך 1 שעה. ערבוב לעתים קרובות.
לנקז את החזיר, הזמנת המרינדה.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה, פונה לעתים קרובות. במשך כ -10 דקות, עד שחום באופן שווה.
להעביר צלחת ovenproof ויוצקים את המרינדה השמורה.
מניחים בתנור ומבשלים, צולה לעתים קרובות, במשך 1 שעה.
מערבבים את הרטטוי עם מיצי הקלייה, ולאחר מכן מניחים את החזיר על גבי. לחזור לתנור ולבשל במשך 15 דקות נוספות.
הסר וחתוך את החזיר, ואז לשרת אותו על מיטה של ratatouille.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.