קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי

מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי
לבשל את הספר: חזיר פירות הדר עם Ratatouille עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, ירך חזיר, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, ו לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר בצלחת לא מתכתית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים עם קליפת התפוז ושופכים את מיץ התפוזים והאשכוליות על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
תן להשרות במקום קריר במשך 2 שעות.
4
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מחממים 5 כפות של שמן זית בתבשיל גדול, חסין אש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים את הבצל, שום, קישואים, חצילים ועגבניות ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 8-10 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית ומבשלים בתנור, חשופים, במשך 1 שעה. ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
לנקז את החזיר, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה, פונה לעתים קרובות. במשך כ -10 דקות, עד שחום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
להעביר צלחת ovenproof ויוצקים את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
12
מניחים בתנור ומבשלים, צולה לעתים קרובות, במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
להעביר את החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
14
מערבבים את הרטטוי עם מיצי הקלייה, ולאחר מכן מניחים את החזיר על גבי. לחזור לתנור ולבשל במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
הסר וחתוך את החזיר, ואז לשרת אותו על מיטה של ratatouille.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.