מבשלים את הספר: טימין-זיגוג צלעות תינוק אחורי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? לבשל את הספר: Thyme-Glazed צלעות תינוק אחורי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1348 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפתיתים של צ'ילה, פלפל קאיין, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלע אחורית של תינוק מזוגג, צלע אחורית של תינוק מזוגג, ו צלע אחורית של תינוק מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל מדף של צלעות לרוחב 2 חתיכות, ומניחים בתוך סיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים רק כדי לכסות, על 4 ליטרים.
מוסיפים את המלח; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כשהמים מתחממים, מקציפים כל קצף שעולה ומניחים אותו בקערה. לאחר לא יותר קצף מגיע אל פני השטח, זן תוכן הקערה דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לסיר; להשליך חלאות שנותרו מסננת.
בינתיים, לחתוך את החלקים הירוקים של כרישה (להשליך או להזמין לשימוש אחר) ואת שורש הסוף. פצל את הכרישה לאורך; לשטוף מתחת למים חמים כדי להסיר כל לכלוך, ולהניח בצד.
מניחים את כוכב אניס, פתיתי צ ' ילה, גרגירי פלפל, ו 4 של ענפי הקורנית על ריבוע של גזה; לקשור לתוך צרור.
ברגע שאין יותר קצף בקומקום, להוסיף צרור תבלינים, כרישה, בצל, גזר, 1 כוס הדבש, והחומץ לסיר. מכסים חלקית את הסיר, ולהפחית את החום כדי לשמור על הנוזל רק תחת רתיחה; צריך להיות רק מבעבע אור מאוד בקצוות של סיר. מבשלים 45 דקות או עד הבשר רך אבל עדיין לא נופל מן העצמות.
הסר סיר מחום; צלעות מגניב לחלוטין בנוזל.
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה סילפט או נייר קלף.
הסר בשר מנוזל בישול; לנקז על מגבות נייר, להשליך נוזל. לגרד משם ולהשליך כל עור כסף שנותר על הצד התחתון של צלעות. צלעות יבשות לחלוטין.
לחמם את הדבש 1/2 כוס הנותרים במיקרוגל או על התנור עד נוזלי.
להוסיף פלפל קאיין לפי הטעם.
מברשת שני הצדדים של צלעות עם חצי הדבש; מפזרים עלי טימין, מלח, ופלפל שחור.
מניחים צלעות בשרי בצד על תבנית אפייה מוכנה.
אופים צלעות על 30 דקות או עד צמרות הם קרמל קלות ומבריק.
מגישים חצי מדף לאדם או לחתוך לצלעות בודדות.
מניחים צלעות על מגש, מברשת עם הדבש שנותר, ומקשטים עם זרזי קורנית הנותרים.
צילום באדיבות Artisan Books