מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 656 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כנפי עוף, רוטב הויסין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות, כנפי עוף מהגוני, ו כנפי עוף מהגוני.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, פירה רוטב הויסין, רוטב סויה, דבש, רוטב שזיפים, שרי, חומץ סיידר ושום. שמור כוס ¼ של המרינדה לצלחת את הכנפיים.
שלב את התערובת הנותרת עם כנפי העוף בשקיות פלסטיק גדולות ומקרר במשך 12 עד 48 שעות.
מחממים את התנור ל 325ºF. קו תבנית אפייה רדודה גדולה (מחבת חצי גיליון היא אידיאלית) עם רדיד. מניחים מדף עוגה גדול בתוך המחבת. מסדרים את הכנפיים על המדף, מנסה לא לערום אותם כך שהם יכולים כל caramelize באופן שווה.
צולים את התרנגולת ל-1.1 שעות, מסובבים את הכנפיים לעיתים קרובות ומוסיפים להם את המרינדה השמורה עד ל-30 הדקות האחרונות של הבישול. באמצע הקלייה, לנקב כל כנף כמה פעמים עם סכין כדי לשחרר חלק השומן שלה ולעזור לו פריך. הכנפיים מבושלות כאשר הם מנוקבים בקלות בסכין. אם יש ספק, צלוי יותר.
תן את הכנפיים טבילה סופית על ידי העלאת החום ל 450ºF. במשך 15 עד 20 דקות, הופך אותם כך שהם אדום חום עשיר מכל הצדדים. ערימת הכנפיים על מגש לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.