קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני

מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 656 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כנפי עוף, רוטב הויסין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות, כנפי עוף מהגוני, ו כנפי עוף מהגוני.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, פירה רוטב הויסין, רוטב סויה, דבש, רוטב שזיפים, שרי, חומץ סיידר ושום. שמור כוס ¼ של המרינדה לצלחת את הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שלב את התערובת הנותרת עם כנפי העוף בשקיות פלסטיק גדולות ומקרר במשך 12 עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מחממים את התנור ל 325ºF. קו תבנית אפייה רדודה גדולה (מחבת חצי גיליון היא אידיאלית) עם רדיד. מניחים מדף עוגה גדול בתוך המחבת. מסדרים את הכנפיים על המדף, מנסה לא לערום אותם כך שהם יכולים כל caramelize באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
צולים את התרנגולת ל-1.1 שעות, מסובבים את הכנפיים לעיתים קרובות ומוסיפים להם את המרינדה השמורה עד ל-30 הדקות האחרונות של הבישול. באמצע הקלייה, לנקב כל כנף כמה פעמים עם סכין כדי לשחרר חלק השומן שלה ולעזור לו פריך. הכנפיים מבושלות כאשר הם מנוקבים בקלות בסכין. אם יש ספק, צלוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
תן את הכנפיים טבילה סופית על ידי העלאת החום ל 450ºF. במשך 15 עד 20 דקות, הופך אותם כך שהם אדום חום עשיר מכל הצדדים. ערימת הכנפיים על מגש לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.