מבשלים את הספר: כנפיים וייטנאמיות חמוצות ומתוקות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עשב לימון, קלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מבשלים את הספר: חציל חמוץ מתוק ונזיד בצל, לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את קצות הכנפיים ולשמור אותם להכנת מניות. בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את הכנפיים, לשלב את מיץ לימון, סוכר חום, רוטב דגים, נקטר מנגו, רוטב צ ' ילה, שום, כוסברה, זנגביל, לימון ובוטנים.
הוסף את הכנפיים, ומערבבים ביסודיות. להשרות את הכנפיים במקרר במשך 1 עד 24 שעות (יותר טוב).
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו תבנית אפייה רדודה עם נייר. מעיל מתלה חוט עם ספריי בישול nonstick ומניחים את המדף בתבנית האפייה.
מסננים את העוף ושומרים את המרינדה. מסדרים את הכנפיים על המדף (משטח חלק למטה) וצולים במשך 30 דקות.
מסננים את הנוזל המצטבר מהמחבת. לטף את הכנפיים עם המרינדה השמורה, להפוך אותם, ו baste שוב. צולים עד הכנפיים להפוך צבע מהגוני, על עוד 30 דקות.
מניחים שכבה של חסה על מגש.
מוסיפים את הכנפיים על גבי החסה, ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.