מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה
המתכון לבשל את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, רוזמרין, כרוב סבוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, ו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 177°. מביאים את המניה לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הכרוב והכרוב. מבשלים כמה דקות עד מתרכך (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כרוב
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את הכרוב לקערה גדולה, משאיר את המניה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים את המניה בעדינות מעל עד שזה פשוט מגיע עד השכבה העליונה. לדחוף שוב ומפזרים מעל פונטינה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4
מוסיפים קמצוץ טוב של פלפל ורסס על קצת שמן זית איכותי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות, או עד פריך וזהב על גבי.