תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מק וגבינה עם Soubise. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם panko, פפריקה, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: Bourekas גבינה.
הוראות
1
הפוך את Soubise: להמיס חצי החמאה במחבת בינונית על חום בינוני ולהוסיף את הבצל קמצוץ ארבע אצבעות של מלח. לבשל, ערבוב עד הבצל הוא קרמל יפה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השאלוט וקמצוץ שלוש אצבעות של מלח ומבשלים עד שחלק מהמים מבושל מתוך החמאה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את הקמח, מערבבים לערבב אותו עם החמאה, ומבשלים עד שהתערובת לקחה על ארומה קלויה, כמה דקות. בהדרגה לטאטא בחלב ומערבבים עם כף עץ שטוחה או מרית, כדי לוודא שהקמח לא מקל על החלק התחתון של המחבת, עד שהרוטב מגיע עד ומבשלים, עוד כמה דקות. מערבבים בקמצוץ שלוש אצבעות של מלח, חומץ היין הלבן, שרי, רוטב דגים, חרדל יבש, פלפל שחור, אגוז מוסקט, קאיין, ופפריקה מעושנת (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבקת חרדל
רוטב דגים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מפזרים חצי מגבינת הקומטה לתוך המרק ומערבבים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
Comte
10
הסר מהחום ושופכים על הפסטה. לזרוק את הפסטה ושופכים אותו לתבנית האפייה. למעלה עם הקומטה הנותרת. הפסטה יכולה להיות אפויה מיד או מאוחר יותר ביום, או שזה יכול להיות מכוסה ומקורר עד 3 ימים לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
Comte
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
11
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מפזרים את הפסטה עם Parmigiano-רג ' יאנו (אם משתמשים). בקערה קטנה, לזרוק את panko עם שאר חמאה מומסת ולהפיץ את זה על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד מחומם דרך, כ 30 דקות (יותר אם זה כבר מקורר במקרר).