תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מק וגבינה עם Soubise. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם panko, פפריקה, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: Bourekas גבינה.
הוראות
1
הפוך את Soubise: להמיס חצי החמאה במחבת בינונית על חום בינוני ולהוסיף את הבצל קמצוץ ארבע אצבעות של מלח. לבשל, ערבוב עד הבצל הוא קרמל יפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את השאלוט וקמצוץ שלוש אצבעות של מלח ומבשלים עד שחלק מהמים מבושל מתוך החמאה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הקמח, מערבבים לערבב אותו עם החמאה, ומבשלים עד שהתערובת לקחה על ארומה קלויה, כמה דקות. בהדרגה לטאטא בחלב ומערבבים עם כף עץ שטוחה או מרית, כדי לוודא שהקמח לא מקל על החלק התחתון של המחבת, עד שהרוטב מגיע עד ומבשלים, עוד כמה דקות. מערבבים בקמצוץ שלוש אצבעות של מלח, חומץ היין הלבן, שרי, רוטב דגים, חרדל יבש, פלפל שחור, אגוז מוסקט, קאיין, ופפריקה מעושנת (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבקת חרדל
רוטב דגים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל לרוטב ומערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
להעביר את הרוטב לבלנדר ולעבד עד puréed, או פירה במחבת עם בלנדר יד. לשמור על הרוטב חם על אש נמוכה. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לבשל את הפסטה רק עד אל דנטה, לנקז, להחזיר אותו לסיר. השתמש 1 כף החמאה כדי להפיץ על צלחת אפייה 9-by-13 אינץ ' או אחר בגודל מתאים, כלי עמיד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מניחים את הפסטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מפזרים חצי מגבינת הקומטה לתוך המרק ומערבבים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Comte
10
הסר מהחום ושופכים על הפסטה. לזרוק את הפסטה ושופכים אותו לתבנית האפייה. למעלה עם הקומטה הנותרת. הפסטה יכולה להיות אפויה מיד או מאוחר יותר ביום, או שזה יכול להיות מכוסה ומקורר עד 3 ימים לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
Comte
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מפזרים את הפסטה עם Parmigiano-רג ' יאנו (אם משתמשים). בקערה קטנה, לזרוק את panko עם שאר חמאה מומסת ולהפיץ את זה על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד מחומם דרך, כ 30 דקות (יותר אם זה כבר מקורר במקרר).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הסר את רדיד ואופים עד הגבינה הוא השחמה יפה, או להפעיל את broiler/גריל ו broil/גריל עד העליון הוא השחמה, 15 עד 20 דקות יותר.