מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע
לבשל את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, עוף, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מבשלים את הספר: משמשים טורקיים ממולאים ביוגורט מתוק ועבה, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את המניה עוף לרתוח על אש בינונית בזמן שאתה מכין את היוגורט.
הפוך את היוגורט לקערה והכה קלות עם מקציף תיל.
בקערה קטנה נפרדת, לטאטא את חלמון הביצה עם קצת מים קרים, ואז לטאטא בקמח.
מערבבים בזהירות כך שאין גושים, הוספת מים מעת לעת עד שהוספת את כל המים. עכשיו הכה את תערובת הביצים לתוך היוגורט, שוב לטאטא ביסודיות.
כאשר המניה מבעבעת, הכה את תערובת היוגורט לתוך המרק, קצת בכל פעם. היוגורט לא צריך לבוא לרתיחה אבל זה צריך לבשל ממש מתחת לרתיחה בעוד המניה מתעבה לקרם. זה ייקח בערך 10 דקות, אבל לא צריך את המרק לרתיחה. כאשר המרק הוא עקביות של שמנת קלה, מוסיפים את העוף מבושל חיטה, פארו, או אורז. טעם ומוסיפים מלח ופלפל טחון טרי, עדיף פלפל לבן. ברגע עוף ודגנים חמים, המרק מוכן להיות מוגש, מעוטר עם עלי נענע קרועים.
שימו לב: אל תתנו למרק להגיע לרתיחה מתגלגלת מחשש שהביצה תתעקל ותקלקל את המרקם. אם אתה חייב לחמם את המרק, להיות זהיר מאוד לא להגזים.
לטאטא את המרק די כל הזמן כפי שהוא reheating.