קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע

מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע
לבשל את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים, עוף, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מבשלים את הספר: משמשים טורקיים ממולאים ביוגורט מתוק ועבה, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את המניה עוף לרתוח על אש בינונית בזמן שאתה מכין את היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2
הפוך את היוגורט לקערה והכה קלות עם מקציף תיל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה קטנה נפרדת, לטאטא את חלמון הביצה עם קצת מים קרים, ואז לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בזהירות כך שאין גושים, הוספת מים מעת לעת עד שהוספת את כל המים. עכשיו הכה את תערובת הביצים לתוך היוגורט, שוב לטאטא ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
כאשר המניה מבעבעת, הכה את תערובת היוגורט לתוך המרק, קצת בכל פעם. היוגורט לא צריך לבוא לרתיחה אבל זה צריך לבשל ממש מתחת לרתיחה בעוד המניה מתעבה לקרם. זה ייקח בערך 10 דקות, אבל לא צריך את המרק לרתיחה. כאשר המרק הוא עקביות של שמנת קלה, מוסיפים את העוף מבושל חיטה, פארו, או אורז. טעם ומוסיפים מלח ופלפל טחון טרי, עדיף פלפל לבן. ברגע עוף ודגנים חמים, המרק מוכן להיות מוגש, מעוטר עם עלי נענע קרועים.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פארו.פארו.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שימו לב: אל תתנו למרק להגיע לרתיחה מתגלגלת מחשש שהביצה תתעקל ותקלקל את המרקם. אם אתה חייב לחמם את המרק, להיות זהיר מאוד לא להגזים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
לטאטא את המרק די כל הזמן כפי שהוא reheating.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר