מבשלים את הספר: סלט Cornbread של קרולין מקלמור
לבשל את הספר: סלט Cornbread של קרולין מקלמור יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1401 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם קמח תירס, פלפל, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: לחם התירס של משפחת טרומן קפוטה, לבשל את הספר: ורמונט מייפל-ממותק Cornbread, ו לבשל את הספר: סלט שוק (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את לחם התירס: מחממים את התנור ל 232°. מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' עם שמן צמחי; מחבת מקום בתנור כדי לחמם.
לטאטא את הביצים ואת חלב חמאה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את קמח התירס, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וחלפיניו תוך ערבוב נמהר.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה.
אופים במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה; להתפורר לתוך קערה.
שלב את תערובת ההלבשה, שמנת חמוצה, ומיונז בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים את העגבניות, פלפל, בצל ירוק בקערה אחרת.
מניחים חצי לחם התירס המתפורר בתחתית קערה גדולה. כפית על חצי שעועית פינטו; העליון עם חצי תערובת עגבניות, חצי הגבינה, חצי התירס, וחצי בייקון.
מורחים על מחצית ההלבשה. חזור על השכבות, מסתיים עם ההלבשה. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.