קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה

מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה
אם יש לך מלח, עלי טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חותכים חתיכת רדיד אלומיניום כ 12 אינץ ' מרובע. על מחצית הכיכר, מניחים את הסלק, 2 כפות שמן זית, מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מקפלים את הצד השני של הנייר כדי לכסות את הסלק, ולאטום את כל הקצוות בחוזקה כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מניחים את החבילה על תבנית אפייה, מעבירים אותה לתנור ומבשלים עד שהסלק רך, כ -45 דקות. (הסלק נעשה כאשר סכין הקילוף מוכנס בקלות לאמצע.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
הסר את החבילה מהתנור והנח אותה בצד, סגורה, במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
הסר את הסלק מחבילת נייר הכסף. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשפשף את העור, באמצעות מגבת נייר. חותכים את הסלק לסיבובים עבים 1/4 אינץ ' (השתמש במנדולינה אם יש לך אחד), ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מנדולינהמנדולינה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מערבבים את החומץ, שאלוט, דבש, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בבלנדר, ומערבבים היטב. בעוד הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, מיזוג עד ויניגרט הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את הרוטב לקערת ערבוב, ומערבבים אגוזי מלך וtarragon.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מניחים את שן הארי ירקות ואת chard בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוקשן הארי ירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים 2 כפות (או יותר לפי הטעם) של ההלבשה על הירוקים, ומתבשלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. זרוק למעיל. בקערת ערבוב נפרדת, לזרוק את סלק פרוס ב 1 כף של ההלבשה, ואת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מחלקים את הירוקים בין ארבעה לשישה צלחות הגשה, ומקשטים עם סלק פרוס וטוגנים הגבינה. אם תרצה, כפית יותר רוטב על כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
צ ' יפסצ ' יפס
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
11
הערה: חומץ Banyuls עשוי יין Banyuls, שהוא יין מבוצר מדרום צרפת ונחשב הגרסה הצרפתית של נמל. לחומץ Banyuls יש טעם מתוק ואגוזי, אשר נחשב בדרך כלל מתון יותר מאשר חומץ יין אדום או חומץ בלסמי. יש לזה טעם של שילוב בין חומץ בלסמי וחומץ שרי, וניתן להשתמש בו כתחליף טוב. חומץ Banyuls ניתן למצוא בשווקים מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חומץ שריחומץ שרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
יציאהיציאה
12
צ ' יפס גבינה
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
צ ' יפסצ ' יפס
13
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם סילפט, או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
ריווח אותם 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה, מקום 1-כפות של הגבינה על Silpat.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
15
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והופכת לחומה זהובה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר על תבנית האפייה. השתמש טוגנים כמו מקשטים עבור מרקים וסלטים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי