קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה

מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה
אם יש לך מלח, עלי טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים חתיכת רדיד אלומיניום כ 12 אינץ ' מרובע. על מחצית הכיכר, מניחים את הסלק, 2 כפות שמן זית, מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מקפלים את הצד השני של הנייר כדי לכסות את הסלק, ולאטום את כל הקצוות בחוזקה כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את החבילה על תבנית אפייה, מעבירים אותה לתנור ומבשלים עד שהסלק רך, כ -45 דקות. (הסלק נעשה כאשר סכין הקילוף מוכנס בקלות לאמצע.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את החבילה מהתנור והנח אותה בצד, סגורה, במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הסלק מחבילת נייר הכסף. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשפשף את העור, באמצעות מגבת נייר. חותכים את הסלק לסיבובים עבים 1/4 אינץ ' (השתמש במנדולינה אם יש לך אחד), ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מנדולינהמנדולינה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מערבבים את החומץ, שאלוט, דבש, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בבלנדר, ומערבבים היטב. בעוד הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, מיזוג עד ויניגרט הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את הרוטב לקערת ערבוב, ומערבבים אגוזי מלך וtarragon.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
מניחים את שן הארי ירקות ואת chard בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוקשן הארי ירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים 2 כפות (או יותר לפי הטעם) של ההלבשה על הירוקים, ומתבשלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. זרוק למעיל. בקערת ערבוב נפרדת, לזרוק את סלק פרוס ב 1 כף של ההלבשה, ואת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
מחלקים את הירוקים בין ארבעה לשישה צלחות הגשה, ומקשטים עם סלק פרוס וטוגנים הגבינה. אם תרצה, כפית יותר רוטב על כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
צ ' יפסצ ' יפס
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
11
הערה: חומץ Banyuls עשוי יין Banyuls, שהוא יין מבוצר מדרום צרפת ונחשב הגרסה הצרפתית של נמל. לחומץ Banyuls יש טעם מתוק ואגוזי, אשר נחשב בדרך כלל מתון יותר מאשר חומץ יין אדום או חומץ בלסמי. יש לזה טעם של שילוב בין חומץ בלסמי וחומץ שרי, וניתן להשתמש בו כתחליף טוב. חומץ Banyuls ניתן למצוא בשווקים מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חומץ שריחומץ שרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
יציאהיציאה
12
צ ' יפס גבינה
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
צ ' יפסצ ' יפס
13
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם סילפט, או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
ריווח אותם 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה, מקום 1-כפות של הגבינה על Silpat.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
15
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והופכת לחומה זהובה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר על תבנית האפייה. השתמש טוגנים כמו מקשטים עבור מרקים וסלטים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®