מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה
אם יש לך מלח, עלי טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכת רדיד אלומיניום כ 12 אינץ ' מרובע. על מחצית הכיכר, מניחים את הסלק, 2 כפות שמן זית, מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מקפלים את הצד השני של הנייר כדי לכסות את הסלק, ולאטום את כל הקצוות בחוזקה כדי ליצור חבילה.
מניחים את החבילה על תבנית אפייה, מעבירים אותה לתנור ומבשלים עד שהסלק רך, כ -45 דקות. (הסלק נעשה כאשר סכין הקילוף מוכנס בקלות לאמצע.)
הסר את החבילה מהתנור והנח אותה בצד, סגורה, במשך כ -10 דקות.
הסר את הסלק מחבילת נייר הכסף. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשפשף את העור, באמצעות מגבת נייר. חותכים את הסלק לסיבובים עבים 1/4 אינץ ' (השתמש במנדולינה אם יש לך אחד), ולהניח בצד.
מערבבים את החומץ, שאלוט, דבש, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בבלנדר, ומערבבים היטב. בעוד הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, מיזוג עד ויניגרט הוא emulsified.
להעביר את הרוטב לקערת ערבוב, ומערבבים אגוזי מלך וtarragon.
מניחים את שן הארי ירקות ואת chard בקערה גדולה.
יוצקים 2 כפות (או יותר לפי הטעם) של ההלבשה על הירוקים, ומתבשלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. זרוק למעיל. בקערת ערבוב נפרדת, לזרוק את סלק פרוס ב 1 כף של ההלבשה, ואת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מחלקים את הירוקים בין ארבעה לשישה צלחות הגשה, ומקשטים עם סלק פרוס וטוגנים הגבינה. אם תרצה, כפית יותר רוטב על כל סלט.
הערה: חומץ Banyuls עשוי יין Banyuls, שהוא יין מבוצר מדרום צרפת ונחשב הגרסה הצרפתית של נמל. לחומץ Banyuls יש טעם מתוק ואגוזי, אשר נחשב בדרך כלל מתון יותר מאשר חומץ יין אדום או חומץ בלסמי. יש לזה טעם של שילוב בין חומץ בלסמי וחומץ שרי, וניתן להשתמש בו כתחליף טוב. חומץ Banyuls ניתן למצוא בשווקים מיוחדים.
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם סילפט, או נייר קלף.
ריווח אותם 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה, מקום 1-כפות של הגבינה על Silpat.
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והופכת לחומה זהובה, כ -7 דקות.
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר על תבנית האפייה. השתמש טוגנים כמו מקשטים עבור מרקים וסלטים.